FRI FRAKT VID 499 SEK | 100% KUNDNÖJDHETSGARANTI | 30 DAGARS ÖPPET KÖP

Långa Strumpor 5-PACK

  • 129 kr
  • 119 krI lager.
Antal 5-pack
Nu har du som nykund 10% rabatt med "NYKUND10" i kassan!
Leverantör: Smartzocks™

Upptäck tidsbesparingen med Smartzocks - de färgkodade strumporna som revolutionerar din strumpgarderob!

Storlekar som passar alla: Glöm krångliga storleksval. Smartzocks är elastiska och anpassar sig till många fotstorlekar, vilket gör dem perfekta för alla. Om du föredrar åtsittande strumpor, gå ner en storlek från din vanliga storlek. För en mer avslappnad passform, gå upp en storlek.

Förenkla ditt liv: Med hjälp av de smarta färgkoderna på insidan av våra Smartzocks strumpor har vi tagit parningen av strumpor till en helt ny nivå. Aldrig tidigare har det varit så enkelt att hålla ordning på strumporna efter tvätt. Varje familjemedlem väljer sin egna unika färgkod, vilket talar om storlek och längd på strumpan.

När tvättiden kommer är det bara att matcha färgkoderna, och på ett ögonblick kommer rätt par strumpor att fördelas ut till rätt person. Inget mer gissande eller letande efter rätt storlek. Med Smartzocks blir strumpparning en smidig och effektiv process som sparar tid och minskar röran under tvättdagen.

Upptäck hur Smartzocks konceptet kan förenkla din vardag och ge dig den frihet du förtjänar. Med våra färgkodade strumpor blir strumpgarderoben inte bara organiserad utan också ett uttryck för din personliga stil och bekvämlighet.

Kvalitet i varje tråd:Tillverkade av strumpexperter med en blandning av 80% finaste bomull, 15% polyester och 5% elastan, är Smartzocks strumpor inte bara bekväma utan också av överlägsen kvalitet. Den finkammade bomullen behåller sin mjukhet och elasticitet även efter upprepade tvättar, och färgkoden bleknar aldrig. Dessa strumpor är skapade för att klara de tuffaste tvättförhållandena, vilket gör dem till ett pålitligt val för din strumpkollektion.

Naturlig andningsförmåga:Bomullen i Smartzocks strumpor tillåter dina fötter att andas fritt och förhindrar överdriven svettning. Dessutom ger den naturliga värmen från bomullen en behaglig känsla hela dagen lång. Med Smartzocks kan du känna dig fräsch och bekväm i alla situationer.