FRI FRAKT VID 499 SEK | 100% KUNDNÖJDHETSGARANTI | 30 DAGARS ÖPPET KÖP

Affiliates


Välkommen till Smartzocks Affiliateprogram!


Varför samarbeta med Smartzocks?

Smartzocks är en ledande aktör och första företaget i världen med denna helhetslösning på strumpornas problem. Vi söker nu passionerade partners som vill bli en del av vårt framgångsrika affiliateprogram. Genom att marknadsföra våra produkter och tjänster kan du inte bara bidra till vår tillväxt utan också tjäna en generös procentandel av varje försäljning du genererar.


Fördelar med att bli en Smartzocks-affiliate:

Attraktiva provisioner: Vi erbjuder konkurrenskraftiga provisioner för varje framgångsrik försäljning du genererar. Ju mer du säljer, desto mer tjänar du!

  Uppdaterade banners: Vi tillhandahåller ett brett utbud av professionellt utformade banners för att underlätta din marknadsföring. Våra banners är regelbundet uppdaterade för att hålla sig i linje med de senaste trenderna och kampanjerna.

Exklusiva rabattkoder: Du får tillgång till exklusiva rabattkoder som du kan dela med din publik. Detta gör det inte bara möjligt för dig att öka konverteringarna utan ger också dina följare möjligheten att dra nytta av speciella erbjudanden.

Professionellt bildmaterial: Vi stöttar dig genom att tillhandahålla högkvalitativt bildmaterial för att säkerställa att din marknadsföring är effektiv och engagerande.


Hur du kan komma igång:

1. Besök vår affiliateplattform på https://addrevenue.io/sv/join/smartzocks och registrera dig som partner.

2. Utforska vårt utbud av marknadsföringsmaterial och hämta de resurser som passar bäst för din plattform.

3. Använd de tillhandahållna spårningslänkarna och rabattkoderna för att följa dina framgångar och maximera dina intäkter.

4. Följ våra uppdateringar och kampanjer för att hålla din publik engagerad och öka dina chanser till framgång.


Bli en del av Smartzocks affiliateprogram och börja tjäna redan idag!

Länk till https://addrevenue.io/sv/join/smartzocks för att läsa mer om vårt program och ta reda på vilka fantastiska provisioner vi erbjuder. Tillsammans kan vi skapa en framgångsrik partnerskap och öka medvetenheten om Smartzocks!

Med vänliga hälsningar,
Ditt Smartzocks Affiliate Team