FRI FRAKT VID 499 SEK | 100% KUNDNÖJDHETSGARANTI | 30 DAGARS ÖPPET KÖP

Om oss


Vår värdegrund

“Vi tror på att nöjda kunder är nyckeln till ett framgångsrikt företag. Vi strävar efter hundraprocentig kundnöjdhet”

Vår Vision

“Inget hushåll i världen ska nånsin behöva frukta den eländiga strumphögen”

Vilka är vi?

Smartzocks Sverige AB är ett svenskt företag som har sitt huvudkontor och lager i Örebro. Vi grundades i maj 2021, sedan dess har vi haft ett enda mål, att förenkla varje hushålls hantering av strumpor. Vår passion och vårt fokus ligger i att underlätta för dig som kund i din vardag. Vi är strävar efter att bli absolut bäst inom vårt område. Konceptet är utformat för att eliminera alla problem kring den dagliga hanteringen av strumpor

Varför färgkoder?

Med hjälp av färgkoderna som finns på insidan av våra Smartzocks har det aldrig varit enklare att para ihop strumpor efter tvätt. Varje familjemedlem väljer enkelt sin egen färgkod, denna är unik och talar om storlek och längd på strumpan. På detta sätt kommer alltid rätt par strumpor fördelas ut till rätt person. Vi kan med stolthet meddela att Smartzocks Sverige AB är det första företaget i hela världen med denna unika helhetslösning

SÅ HÄR FUNGERAR DET

Det finns tre olika storlekar, sedan tre olika längder till varje storlek. Detta motsvarar nio olika modeller. Varje kategori har två eller tre unika färgkoder så att du som kund alltid ska kunna välja den färg du känner dig mest bekväm med, även om den ej syns från utsidan.


Denna färgkod finner du i den övre delen på insidan av strumpan. Tanken med att placera färgkoden på insidan av strumpan är för att göra färgkoden helt osynlig vid användning av strumporna så de förblir svarta eller vita på utsidan. Smartzocks finns alltid tillgängliga i både svart och vitt.

IDÉN OM SMARTZOCKS

Efter otrolig frustration och möjligen flera hundratals strumphögar senare, kan vi konstatera att det är nästintill omöjligt att matcha rätt strumpor när de är helt svarta eller vita. I allmänhet söker användaren efter något litet som urskiljer strumporna från varandra för att hitta rätt par. Detta kräver onödig fokus för att matcha rätt bland alla strumpor, nästan som att spela memory i totalt mörker vilket är tidskrävande.


Till slut ger den som parar strumporna upp, och i de flesta fallen matchas strumporna fel. Detta resulterar i att en större mängd av strumpbollarna senare viks upp och förblir oparade eftersom mångfalden av strumpparen har fel storlek och längd.


Det är även extremt många enskilda strumpor som behöver slängas eller sparas i förhoppning på att någon gång hitta sin tvilling. Onödiga pengar spenderas därför på nya som konstant återskapar denna onda cirkel.


Just därför föddes idén till Smartzocks.