FRI FRAKT VID 499 SEK | 100% KUNDNÖJDHETSGARANTI | 30 DAGARS ÖPPET KÖP

Familjebox 20-PACK - Prenumentation 3 mån

 • 559 kr
 • 419 kr
I lager.
Antal 5-pack
Nu har du som nykund 10% rabatt med "NYKUND10" i kassan!

Fyra 5-PACK strumpor som levereras i en Smartbox var 6e månad.

Så här fungerar det:

 1. Följ den tredje bilden och ange önskade 5-PACK i meddelandefältet.
 2. Du kan alltid ändra ditt val inför nästa utskick.
 3. Var inte rädd för att göra fel, är det något som blir tokigt så kontaktar vi dig via e-post eller telefon för att klargöra dina strumpval.
 4. Första ordern skickas vanligtvis nästkommande vardag.

  Upptäck en revolutionerande lösning för dina strumpbehov med vårt exklusiva erbjudande:
  Fyra 5-pack strumpor som levereras i vår eleganta Smartbox.

  Strumporna levereras i en Smartbox, som normalt kostar till 39 kr. Vi tar hand om att paketera din beställning med omsorg och skicka den direkt till din dörr. För att skräddarsy din order efter dina önskemål, välj helt enkelt de 5-pack strumpor du föredrar enligt den tredje bilden och ange ditt val i meddelandefältet vid kassan. Det är enkelt och flexibelt – du bestämmer helt och hållet vad du vill ha.

  Med Smartzocks behöver du aldrig oroa dig för eventuella misstag i din beställning. Om det skulle uppstå några felaktigheter, så hjälper vi dig att korrigera dem. Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet, och vi strävar efter att ge dig en smidig och problemfri shoppingupplevelse.

  Det bästa med Smartzocks är dock dess smarta design som gör det enkelt att para strumporna. Varje par är utrustat med färgkoder på insidan, vilka indikerar storlek och längd. Detta gör det inte bara lättare att hålla reda på dina strumpor utan sparar även tid när du matchar dem ihop. Perfekt för hela familjen, Smartzocks är den ultimata lösningen för ett välorganiserat och bekymmersfritt strumpskåp.

  Ta kontroll över dina strumpor och upplev tidsbesparingen med Smartzocks.